Σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας Κανόε- Καγιάκ που διεξήχθησαν  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και Νεολαίας ο Ε.Ν.Ο.Κ. σάρωσε για ακόμα μια φορά τα μετάλλια. Το ιστορικό αυτό Αθλητικό σωματείο της Ελληνικής Παροικίας του Καΐρου που ιδρύθηκε το 1930 και μετρά στην μακραίωνη ιστορική του διαδρομή εκατοντάδες διακρίσεις απέδειξε για ακόμα μια φορά την αναμφισβήτητή δυναμική του ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά σωματεία της Αιγύπτου.  

Πρωτάθλημα S.U.P.

 Στο πρωτάθλημα της “όρθιας σανιδοκωπηλασίας” (S.U.P.) που διεξήχθη από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου έλαβαν μέρος 9 αθλητικά σωματεία ανδρών και 7 γυναικών με τους αθλητές του Ομίλου να κερδίζουν στην κατηγορία των γυναικών την Πρώτη θέση με την Γκουμάνα Ισμαήλ και την Δεύτερη θέση με την Έμμα Σερίφ

Στην κατηγορία των ανδρών ο Άχμεντ Χάμντι κατέλαβε την Δεύτερη θέση, ο Αχμεντ Σάμπερ την Τρίτη θέση και ο Νούρ Ελ Ντίν Ουαλίντ την Τέταρτη Θέση.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την αγωνιστική ημέρα και από την τελετή απονομής των μεταλλίων (εικόνες και βίντεο από μέλη του Ε.Ν.Ο.Κ)

Πρωτάθλημα Ergometer

Στο πρωτάθλημα του απαιτητικού αυτού αθλήματος της «σταθερής κωπηλασίας» που  διεξήχθη στις 18 Φεβρουαρίου στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσειςτου Olympic Center ο Άλι Χαγκάν αθλητής του Ε.Ν.Ο.Κ. κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο.

Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου βρίσκεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημείο του κέντρου της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας, καθιστώντας τον πόλο έλξης για την διοργάνωση πολλαπλών δραστηριοτήτων εστίασης στους φιλόξενους και καλαίσθητους χώρους του.

Επίσης οι μεγάλες συνεργασίες του με σημαντικές εμπορικές αλυσίδες της Αιγύπτου και οι αποκλειστικές προφορές για τα μέλη του, αντανακλούν την σταθερή πεποίθηση της διοίκησης του  Ομίλου για επιχειρησιακή διεύρυνση, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αυξανόμενη κερδοφορία.  

Το ΝΕΟ ΦΩΣ και η ekkairo.org εύχονται για ακόμα μια φορά θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Ομίλου.

Αρέσει σε %d bloggers: