Γνώριμη πιά είναι η αίσθηση της νίκης και της κορυφής  για την Αιγυπτιώτισσα αθλήτρια  Αναστασία Ρεκτσίνη, που για τρίτη χρονιά, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου πάτησε στο υψηλότερο βάθρο των Παναιγυπτιακών αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής στην κατηγορία των νεανίδων κάτω των 10 ετών κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια.

Η πλαστικότητα της κίνησης της, αλλά και η άψογη τεχνική της στην εκτέλεση του απαιτητικού της προγράμματος μάγεψε στην κυριολεξία του κριτές που της απένειμαν την ανώτατη διάκριση με δύο χρυσά μετάλλια.

Ο πατέρας της  Ευστράτιος Ρεκτσίνης και η μητέρα της Μάι Χούρι που ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της προετοιμασίας της, δεν σταμάτησαν να την αγαλλιάζουν και να την φιλούν, κατασυγκινημένοι και περήφανοι με την συγκλονιστική της απόδοση.

Ήμερα χαράς όμως και για την Αχιλλοπουλείο Σχολή που η μικρή Αναστασία είναι μαθήτρια της  4ης δημοτικού, και καταφέρνει όπως μας είπε η δασκάλα της κα. Λεμονιά Μπουλά να συνδυάζει το καθημερινό και απαιτητικό προπονητικό της πρόγραμμα με τα μαθήματα του σχολείου και να αριστεύει και στα δύο.

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου  εύχεται ολόψυχα στην μικρή Αναστασία Ρεκτσίνη υγεία και δύναμη για να συνεχίσει τον ωραίο δρόμο που διάλεξε για ζωή της.

(Εικόνες και βίντεο από την Ομοσπονδία Ρυθμικής Γυμναστικής)

Δείτε το διαγωνιστικό της πρόγραμμα και την άψογη εκτέλεση του.

Δείτε εικόνες της Αναστασίας Ρεκτσίνη χαρούμενη και ευτυχισμένη με τα μετάλλιά της

Αρέσει σε %d bloggers: