Κείμενο και φωτογραφίες Γιάννης Μελαχροινούδης

Μετά από 16 χρόνια ένας ακόμα Βαθμοφόρος απο το Κάιρο του απενεμήθη το πτυχίο Διακριτικού Δάσους (Δ.Δ.) και τα σχετικα διακριτικά του (μαντήλι και αναρτήματα). Στο μόνιμο Κατασκηνωτικό και Εκπαιδευτικό Προσκοπικό Κέντρο στον Άγιο Ανδρέα Αττικής πραγματοποιήθηκε η ειδική τελετή έγινε η απονομής Πτυχίου Δ.Δ.  στον Ανδρέα Γιόσρι από τον Γενικό Έφορο ΣΕΠ Παντελή Προμπονά και τον Έφορο Εκπαίδευσης ΣΕΠ Κώστα Μπάζα. Ο Ανδρέας Γιόσρι, από τα διακεκριμένα μέλη του Καϊρινού Προσκοπισμού, Περιφερειακός Έφορος Αποδήμων και Κοινοτικός Επίτροπος, συγκαταλέγεται στους πτυχιούχους Δ.Δ. το τελευταίο στάδιο εκπαίδευσης Ενηλίκων Στελεχών της Ελληνικής Προσκοπικής Κίνησης 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα της Πανελλήνιας Σχολής Διακριτικού Δάσους, στην οποία , μετά από 12 χρόνια, συμμετείχαν τέσσερα (4) Ενήλικα Στελέχη από τους Προσκόπους Καΐρου. Οι Βαθμοφόροι Γιώργος Αγγελίδης, Χρήστος Αντωνίου, Έντζι Χάλεντ και Μάριο Αγιούμπ, χάρη στην γενναιόδωρη υποστήριξη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, παρακολούθησαν την τετραήμερη Πανελλήνια Σχολή με επιτυχία και είναι υποψήφιοι για την απόκτηση του  πολυπόθητου διεθνούς Πτυχίου Διακριτικού Δάσους.

Οι Πρόσκοποι Καΐρου με την καταλυτική βοήθεια της ΕΚΚ, ανεβάζουν το επίπεδο εκπαίδευσης των Ενήλικων Στελεχών τους με στόχο την ακόμα πιο ποιοτική και αποτελεσματική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και νέων της Παροικίας μας.

Εύγε στον Ανδρέα Γιόσρι και στα τέσσερα Ενήλικα Στελέχη Γιώργο, Χρήστο, Έντζι και Μάριο.

Δείτε εικόνες από την ημέρα της τελετής

Αρέσει σε %d bloggers: