Για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Αιγυπτιώτισσα Αναστασία Ρεκτσίνη ανέβηκε στην χρυσή κορυφή του βάθρου των  Παναιγυπτιακών αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η ταλαντούχα αθλήτρια που διαγωνίστηκε στην κατηγορία των νεανίδων έως και 10 ετών μάγευσε κοινό και κριτικούς και απέσπασε με την αξία της το χρυσό μετάλλιο για το πρόγραμμά της στην Ρυθμική Γυμναστική και το ασημένιο μετάλλιο για την επίδοσή της στο Στεφάνι.

«Είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσει αυτός ο κύκλος για την Αναστασία μας, μιας και συμμετέχει για τελευταία χρονιά σε αυτήν την κατηγορία. Είμαστε πολύ περήφανοι για την κόρη μας. Για την επιμονή αλλά και την υπομονή που δείχνει κατακτώντας κάθε χρονιά την κορυφή» μας είπαν με μια φωνή ο πατέρας της κ. Τάκης Ρεκτσίνης και η μητέρα της κα Χούρη Μάι που δεν σταματούσαν να την αγκαλιάζουν και να την φιλούν για την μεγάλη της νίκη

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε φιλοξενήσει στις σελίδες του ΝΕΟΥ ΦΩΤΟΣ συνέντευξη της νεαρής Αναστασίας και είχαμε θαυμάσει μέσα από τα δικά της λόγια την ώριμη ψυχική της συγκρότησή, αλλά  και την αποφασιστικότητά της για την κατάκτηση των στόχων της.  

Άριστη μαθήτρια και χρυσή πρωταθλήτρια η Αναστασία συνδυάζει με αριστουργηματικό τρόπο προπονήσεις και σχολείο διαπρέποντας σε όλα.

Ευχόμαστε στην Αναστασία Ρεκτσίνη για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια και καλή πρόοδο στην πορεία της ζωής της, αλλά  και ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς της Τάκη και Χούρη για την στήριξη και την πίστη που δείχνουν στην άξια κόρη τους.

Δείτε το διαγνωστικό πρόγραμμα και εικόνες από την βράβευση της Αναστασίας. (φώτ.-βίντεο Τάκης Ρεκτσίνης)

Αρέσει σε %d bloggers: