Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος

Το Τμήμα Μητρικής Γλώσσας του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καϊρου γιόρτασε με τους Λιλιπούτειους μαθητές του το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρέα με τον Άγιο Βασίλη , την δασκάλα του, το προσωπικό του Κέντρου και τους γονείς των μαθητών.  Τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, απήγγειλαν ποιηματάκια και κάλεσαν τον Άγιο Βασίλη τον οποίο υποδύθηκε ο Αλέκος Γεωργαλίδης, μαθητής των Ελληνικών Σχολείων, ο οποίος μοίρασε τα όμορφα δώρα του.

  Τα τραγούδια και τα ποιήματα προετοίμασε με τους μαθητές η δασκάλα του τμήματος , κ. Αγγελική Τσιαδήμη καθώς και τις όμορφες  χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη βοήθεια της κ. Μανέλ Γεωργαλίδου, η οποία ετοίμασε και τη διακόσμηση του χώρου. Η Διευθύντρια Οικονομικών κ. Κωνσταντίνα Γεδεών φρόντισε για την αγορά των δώρων που πρόσφερε ο Άγιος Βασίλης κι είχε φροντίσει μαζί με τους γονείς για τα εδέσματα που αυτοί πρόσφεραν για το μικρό πάρτι που ακολούθησε.

  Ο Διευθυντής του Ε.Π.Κ.Κ., κ. Χρίστος Παπαδόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές κι ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν με τον τρόπο τους σ αυτήν την όμορφη γιορτή.

Το τμήμα μητρικής γλώσσας παρακολουθούν  παιδιά Ελληνικής καταγωγής, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία φοιτούν σε ξενόγλωσσα σχολεία αλλά ενδιαφέρονται να πάρουν μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού.

Δείτε εικόνες από την χαρούμενη γιορτή

Αρέσει σε %d bloggers: