Κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα η Φιλόπτωχος Αδελφότητα των Ελληνίδων Κυριών του Καΐρου διανέμει την μηνιαία χρηματική αρωγή στους βοηθούμενους που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους της.

Την Τετάρτη 5 Απριλίου όμως πέραν της καθιερωμένης χρηματικής βοήθειας οι βοηθούμενοι έλαβαν λόγω του Πάσχα και μια επιπλέον σακούλα προσφορά Μεγάλου Δωρητή του Σωματείου.

Από νωρίς το πρωί οι κυρίες Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, Βάσω Γαζή, Κάτια Καζακάκου, Βίλλυ Πολίτη – Ζουέ, Τέρυ Παλιού- Άσουαντ, Μάρθα Δημήτρη και  Καίτη Βλαντή ήταν στο πόδι για να ετοιμάσουν και να συσκευάσουν τις Πασχαλινές σακούλες που περιείχαν λάδι, μακαρόνια, ζάχαρη, όσπρια και άλλα απαραίτητα τρόφιμα του καθημερινού τραπεζιού κάθε οικογένειας.

Αυτή η Πασχαλινή Τετάρτη επεφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη για όλους τους βοηθούμενους οι οποίοι έλαβαν και ένα επιπλέον φάκελο με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ένας δωρητής ο οποίος προς τιμήν του, επέλεξε την ανωνυμία, προσέφερε στους βοηθούμενους της Φιλοπτώχου Αδελφότητος το σημαντικό αυτό ποσό για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Οι βαθμοφόροι Πρόσκοποι του Καΐρου κ.κ. Γιάννης Μελαχροινούδης, Γιώργος Αγγελίδης και Παύλος Γιούσεφ ήταν αυτοί στους οποίους ο δωρητής εκμυστηρεύτηκε  την θέλησή του και παρέδωσε τον βαρύτιμο φάκελο, τον οποίον και παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης  η Πρόεδρος κα Σκουφαρίδου.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για αυτή την ανέλπιστή προσφορά η οποία θα ανακουφίσει τους ανθρώπους που βοηθάμε από το υστέρημά μας ως Σωματείο» είπε η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου η οποία με μάτια γεμάτα συγκίνηση παρακάλεσε τους Προσκόπους να μεταφέρουν στον μεγάλο αυτόν ανώνυμο δωρητή την ειλικρινή εκτίμηση και αγάπη όλων των μελών τους Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας ενώ ευχήθηκε από καρδιάς ο Θεός να τον έχει καλά και να προσφέρει πάντα σε όσους έχουν ανάγκη.

Δείτε εικόνες από την ημέρα προσφοράς και αγάπης (φωτ. Πρόσκοποι+Φιλόπτωχος)

Αρέσει σε %d bloggers: