Μια μεγάλη και χαρούμενη είδηση μας μετέφεραν ο κ. Τάκης Ρεκτσίνης  και η κα Μάι Χούρη για τον γιο τους Αλέξανδρο, ο οποίος την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παναιγυπτιακό πρωτάθλημα παίδων στο άθλημα του Κίκ- Μπόξινγκ. Η σημαντική αυτή διοργάνωση έλαβε χώρα στο Στάδιο του Καΐρου και ο μικρός Αλέξανδρος συμμετείχε με τα χρώματα της αθλητικής ένωσης «Ρέμπελ.»

«Πραγματικό τυφώνα» τον χαρακτήρισε ο προπονητής του κ. Ιμπραήμ Χέλμι, που δεν σταματούσε να αγωνίζεται με πάθος, όπως χαρακτηριστικά είπε στους γονείς του, μέχρι την τελική του νίκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Το απαιτητικό αυτό άθλημα, που η κοπιαστική του προπόνηση στερεί από τον Αλέξανδρο την ξεγνοιασιά από τρεις ημέρες της εβδομάδας του, τον αποζημίωσε στο Παναιγυπτιακό πρωτάθλημα, με αυτήν την μεγάλη και χρυσή διάκριση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος είναι μόλις δέκα ετών, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι, ότι αν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο που χάραξε, θα έχει πολλά ακόμα μετάλλια να  κρεμάσει στο λαιμό του, κάνοντας περήφανο τον εαυτό του, την οικογένειά του και φυσικά όλη την Ελληνική Παροικία του Καΐρου και τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό.

 

Ως «Νέο Φως» και «ekkairo.org» ευχόμαστε τα καλύτερα στον Αλέξανδρο Ρεκτσίνη, του οποίου την πορεία θα καμαρώνουμε, αλλά και θα αναδεικνύουμε μέσα από τα ρεπορτάζ μας.

Αρέσει σε %d bloggers: