Μια μεγάλη μέρα για τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο του Καΐρου και την ομάδα CAIROW, αλλά και για την Αιγυπτιακή κωπηλασία η 8η Μαρτίου, όπου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αθλητικών ομίλων το Παναιγυπτιακό Πρωτάθλημα Αθλητικών Ακαδημιών.

Στις εννέα και μισή το πρωί ρίχτηκαν στον Νείλο οι πρώτες βάρκες στην γέφυρα Γκαλάα με τους αθλητές να καλούνται να καλύψουν την απαιτητική και δύσκολη διαδρομή, η οποία περνούσε μπροστά και από τον ΕΝΟΚ, έως την γέφυρα Γκαμάα.

Ο Ελληνικός Ναυτικός μας Όμιλος με την ομάδα CAIROW σάρωσαν στην κυριολεξία τα μετάλλια κατακτώντας τα βαρύτιμα τρόπαια, τα οποία γέμισαν όλους με χαρά και περηφάνια.

Πιο συγκεκριμένα οι έμπειροι κωπηλάτες της ομάδας CAIROW συμμετείχαν σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες κατακτώντας τα παρακάτω μετάλλια:

1ο Πρωτάθλημα-Τετράγωνο αρρένων

Χρυσό μετάλλιο

2ο Πρωτάθλημα- Τετράγωνο θηλαίων. Μονό κουπί

Χρυσό μετάλλιο

3ο Πρωτάθλημα- Τετράγωνο αρρένων. Μονό κουπί

Χρυσό μετάλλιο

4ο Πρωτάθλημα-Τετράγωνο μιξ

Ασημένιο μετάλλιο

5ο Πρωτάθλημα-Τετράγωνο μιξ άνω των 50

Χρυσό μετάλλιο

6ο Πρωτάθλημα-Τετράγωνο μιξ. Μονό κουπί

Ασημένιο μετάλλιο. Ασημένιο δεύτερο. Χάλκινο μετάλλιο

7ο Πρωτάθλημα- Τετράγωνο θηλαίων

Χάλκινο μετάλλιο και Χάλκινο δεύτερο

8ο Πρωτάθλημα-Τετράγωνο μιξ

Ασημένιο μετάλλιο-Χάλκινο μετάλλιο

9ο Πρωτάθλημα- 800ων μέτρων αρρένων

Ασημένιο μετάλλιο

Τους συναρπαστικούς κωπηλατικούς αγώνες παρακολουθούσαν πλήθος κόσμου από όλα τα σημεία της διαδρομής, αλλά και από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου όπου ήταν το κεντρικό σημείο του πρωταθλήματος.

Στις δύο και μισή το μεσημέρι, οι αγωνιστικές δοκιμασίες ολοκληρώθηκαν και όλοι συγκεντρώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του ΕΝΟΚ για την απονομή των μεταλλίων.

Μετά το τέλος της ημέρας ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου κ. Γιώργος Ρεκτσίνης δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα των αγώνων, αλλά και για τις επιδόσεις της ομάδας CAIROW του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου, ο οποίος φιλοξένησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και την απονομή των μεταλλείων. Πολύς κόσμος μας γνώρισε από κοντά, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη θέση, αλλά την σημασία του ιστορικού αυτού σωματείου στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της Αιγύπτου».

(φωτογραφίες: ΕΝΟΚ)

Αρέσει σε %d bloggers: