Αγιος Παντελεήμον Καΐρου
Εορτασμοί Αγίου Παντελεήμονα στο Κάιρο
31/07/2018
ΠΛΑΖ ΓΛΥΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΑ 1944
03/08/2018
Show all

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ : Τηλεφωνική επικοινωνία της Ελληνικής Προεδρίας της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

Προεδρία της Δημοκρατίας

Με την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης 2 Αυγούστου, η Ελληνική Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου να ευχαριστήσει τους Έλληνες της «Χώρας του Νείλου», οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής που δοκιμάσθηκαν από την πύρινη λαίλαπα και προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, το Διπλωματικό γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΚΚ κ. Χρήστο Καβαλή και του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του κ. Παυλόπουλου για την πρόθεση της Κοινότητάς μας να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης πυροπαθών στο Νοσοκομείο της στο Κάιρο αλλά και σε εξειδικευμένα στρατιωτικά νοσοκομεία της Αιγύπτου και να αναλάβει τη φιλοξενία πυροπαθών οικογενειών.

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Ελληνική Προεδρία της Δημοκρατίας και είναι έτοιμη – ανά πάσα στιγμή –  να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πυροπαθών συνανθρώπων μας.