Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Καΐρου, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM 104.6, στην εκπομπή «Ένας κόσμος Ελλάδα» και στη Λίτσα Πισκερά. Η συνέντευξη του κ. Καβαλή και το αφιέρωμα στους “Έλληνες του Καΐρου”, θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή στις 17.00.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού:

Οι Έλληνες του Καΐρου.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, μας ταξιδεύει στη χώρα του Νείλου.

Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κύριος Χρήστος Καβαλής. Το παρελθόν της ελληνικής παροικίας με την ιστορία των μεγάλων ευεργετών, το παρόν των συμπατριωτών μας με τους στόχους και τα όνειρά τους, οι ποικίλες δράσεις της ελληνικής κοινότητας, οι Ελληνο – Αιγυπτιακές σχέσεις, αποδεικνύουν ότι στο Κάιρο υπάρχει μια μικρή Ελλάδα που παλεύει να διατηρήσει την ταυτότητά της, σε μια Αίγυπτο που την θαυμάζει και τη σέβεται.

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Evaggelia Piskera
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Antonis Kaloudis
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tasos Denesidis

Ημέρα και ώρα μετάδοσης:
Κάθε Κυριακή στις 17.00 από τον Ρ/Σ ΘΕΜΑ FM 104.6
και μέσω webradio: http://www.themaradio.gr/
Email: [email protected]
Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada
You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://www.hephaestuswien.com/hephaestus-radio-2/

Αρέσει σε %d bloggers: