Η Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7,8 & 9 Δεκεμβρίου 2018, σε γιορτινή ατμόσφαιρα στο εντευκτήριο του Συνδέσμου. Η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά – Bazaar έχει γίνει θεσμός και παράδοση.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε την εορταγορά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλές Γιορτές.

Στους επισκέπτες, μέλη και φίλους του Συνδέσμου, δόθηκε η δυνατότητα να αγοράσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Εργόχειρα, ρούχα, χειροποίητες τσάντες και γούρια, Χριστουγεννιάτικα δώρα και κατασκευές, κοσμήματα, γλυκά, μαρμελάδες, αιγυπτιακά διακοσμητικά, βιβλία, παιχνίδια, φυτά, γέμισαν τους πάγκους σε προσιτές τιμές.
Οι κυρίες της επιτροπής της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς «εργάστηκαν» εθελοντικά όλο το χρόνο για αυτές τις τρεις ημέρες. Η προετοιμασία όλων των ειδών γίνεται με μεράκι και αγάπη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην επιτυχή διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς. Όλες τις κυρίες της Επιτροπής για τις δημιουργίες τους, την εθελοντική προσφορά τους αλλά και το χρόνο που αφιερώνουν στον Σύνδεσμο.

Επίσης όλες τις κυρίες και κυρίους, που αφιέρωσαν το χρόνο τους για την πώληση και προώθηση των προϊόντων αυτές τις ημέρες και τις εταιρείες που προσέφεραν προϊόντα.

Τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς θα ενισχύσουν το ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου.

Αρέσει σε %d bloggers: