Ο Στέφανος Π. Ταμβάκης μέλος του Δ.Σ του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλ. Ωνάσης, επίτιμος πρόεδρος ΕΚΑ και τ. πρόεδρος του ΣΑΕ, συγχαίρει τον πρόεδρο της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστο Καβαλή και την Διαχειριστική Επιτροπή για τη δικαίωση από το Εφετείο το οποίο απέρριψε τις κατηγορίες εκείνων που προσπάθησαν να σταματήσουν το ανθρωπιστικό της έργο

Η επιστολή του κ. Ταμβάκη

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ε.Κ.Κ.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε και μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής,

Αγαπητέ φίλε Χρήστο,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διάβασα στην έγκριτη ιστοσελίδα της Ε.Κ.Κ. την χαρμόσυνη είδηση της απόφασης του Εφετείου της Αιγύπτου η οποία απέρριψε όλες τις κατηγορίες που αφορούσαν το ανθρωπιστικό έργο της ιστορικής σας Κοινότητας.

Από την πρώτη στιγμή ήμουν βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει, αποδεικνύοντας την πολύχρονη χρηστή και καταξιωμένη θητεία σας στα κοινά καθώς και της άξιας Διαχειριστική Επιτροπής σας.
Οι θυσίες, ο αγώνας και η προσφορά σας δικαιώθηκε για άλλη μια φορά και μάλιστα από την ύψιστη αρχή της Αιγυπτιακής δικαιοσύνης.

Τα ειλικρινή μου και από καρδίας συγχαρητήρια σε εσάς προσωπικά, σε όλα μέλη της Δ.Ε. της Κοινότητας και βεβαίως στην αδέκαστη Αιγυπτιακή δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση και θερμούς χαιρετισμούς,
Στέφανος Π. Ταμβάκης
Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Κ.Α
Μέλος του Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος « Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης»
τ. Πρόεδρος Σ.Α.Ε.
25 Ιουνίου 2019

Αρέσει σε %d bloggers: