Το 40ήμερο μνημόσυνο του Στυλιανού Φοντριέ
27/06/2019
Η Ε.Ε στηρίζει την Αίγυπτο στον επαναπατρισμό των αρχαιοτήτων της
27/06/2019
Show all

Επιστολή του Φ. Κοσσένα για την ανακήρυξή του επίτιμο μέλος της Ε.Κ.Κ: «Είμαι κοντά στο σημαντικό έργο σας»


O Φίλιππος Κοσσένας, επίτιμος Πρόεδρος του ΣΑΕ, σε επιστολή του προς την Ε.Κ.Κ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για το γεγονός ότι ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η Διαχειριστική Επιστροπή πρότεινε στην Τακτική Γενική Συνέλευση τους κ.κ. Φίλιππο Κοσσένα, Επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων και τον ιστορικό και συγγραφέα των Αιγυπτιωτών κ. Νικόλαο Νικηταρίδη ως επίτιμα μέλη της Ε.Κ.Κ αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά τους. Πρόταση η οποία έγινε με ενθουσιασμό αποδεκτή.

Η επιστολή του Φ. Κοσσένα στην Ε.Κ.Κ

Προς το Δ.Σ.
της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου

Αξιότιμοι Κύριοι,


Αγαπητοί Φίλοι και Συμπατριώτες,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο εσάς όσο και τα μέλη της Γενικής Συνελεύσεως, τα οποία αποδέχθηκαν την τιμητική πρόταση εκλογής μου ως Επίτιμου Μέλους της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ήμουν και θα παραμείνω κοντά σας, στηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο το δύσκολο- μα τόσο σημαντικό για τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό- έργο που επιτελείτε.

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Κοσσένας

Διαβάστε επίσης:

ΝΑΙ σε όλα από την παροικία στη Γενική Συνέλευση: Ομόφωνη στήριξη στη Δ.E και βροντερό ΟΧΙ στη συκοφαντία και τις ψευδείς καταγγελίες (Videos/Photos)

Ευχαριστήρια επιστολή του Ν. Νικηταρίδη για την ανακήρυξή του επίτιμο μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

Αρέσει σε %d bloggers: