Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 στις 17.30, κορονοϊού επιτρέποντος, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου.

Η Ε.Κ.Κ λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα με στόχο την ασφάλεια των παροίκων, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη Γ.Σ στο προαύλειο του Σπετσεροπούλειου Ιδρύματος, δηλαδή σε ανοιχτό χώρο. Παράλληλα, θα τοποθετηθούν ειδικά αντιανεμικά ώστε να μην είναι εκτεθειμένοι οι πάροικοι σε τυχόν δυσμενείς κλιματικές συνθήκες. Η Ε.Κ.Κ απευθύνει έκκληση στους παροίκους να κρατούν τις αποστάσεις μεταξύ τους και να φορούν μάσκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γ.Σ θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στα μέλη της Ε.Κ.Κ τα οποία κατά την έλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν την πρόσκλησή τους.

To βιβλίο του ισολογισμού διατίθεται στα κεντρικά γραφεία της Ε.Κ.Κ και όποιο τακτικό μέλος επιθυμεί μπορεί να το παραλάβει από εκεί. Δευτέρα έως Παρασκευή 08-30 – 3.30).

Το βιβλίο θα μοιράζεται και κατά τη Γενική Συνέλευση. Κάθε τακτικό μέλος δικαιούται από ένα βιβλίο.

Μπορείτε να διαβάσετε το Πρακτικό της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Κ.Κ και τους πίνακες του ισολογισμού και ανακεφαλαίωσης Εσόδων – Εξόδων στο φύλλο 742 του Νέου Φωτός με ημερομηνία 16/3/2020.

Αρέσει σε %d bloggers: