Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Δεκεμβρίου 2021
πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Την περσινή χρονιά λόγω των περιοριστικών μέτρων, ο Σύνδεσμός μας ήταν κλειστός και δυστυχώς δεν είχε γίνει το Bazaar.

Λαμβάνοντας λοιπόν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα, ο Σύνδεσμος υποδέχτηκε τα μέλη και τους φίλους του.Το στολισμένο εντευκτήριο και το  γιορτινό κλίμα που ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα μας έβαλαν όλους σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση.  Μας χαροποίησε όλους το γεγονός ότι τα μέλη αλλά και οι φίλοι του Συνδέσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συναντηθήκαμε όλοι μαζί μετά από αρκετό διάστημα.

Η Επιτροπή Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς είχε φροντίσει οι πάγκοι να είναι πλούσιοι, οι επισκέπτες αγόρασαν τα δώρα τους και προμηθεύτηκαν δεκάδες προϊόντα. Εργόχειρα, χειροποίητες τσάντες και γούρια, Χριστουγεννιάτικα δώρα και κατασκευές, κοσμήματα, αιγυπτιακά γλυκά, μαρμελάδες, χειροποίητα ποτά, αιγυπτιακά διακοσμητικά, βιβλία, σε προσιτές πάντα τιμές ήταν μερικά από τα προϊόντα που ήταν στη διάθεση των επισκεπτών.

Όλες οι κυρίες της Επιτροπής της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς «δουλεύουν» εθελοντικά όλο το χρόνο για να πραγματοποιηθεί το Bazaar. Η αφοσίωση τους και η αγάπη τους είναι εμφανές σε όλα όσα φτιάχνουν. Ευτυχώς για άλλη μια χρονιά οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Όλα τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς ενισχύουν  το ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου μας.

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς.

Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους εθελοντές και εθελόντριες που αφιέρωσαν το χρόνο τους για την πώληση και προώθηση των προϊόντων κατά την διάρκεια του bazaar, στις εταιρείες – χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με τις προσφορές τους και σε όλους όσοι στήριξαν το bazaar μας.

Καλές γιορτές σε όλους και στις οικογένειες σας !

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και δημιουργικότητα!

Να παραμείνετε ασφαλείς!

Δείτε εικόνες από το μπαζάρ του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (εικόνες και κείμενο Σ.Α.Ε)

Αρέσει σε %d bloggers: