Μια σημαντική συμφωνία μεταξύ δύο ιστορικών και δραστήριων αθλητικών ναυτικών ομίλων του Ελληνικού Ναυτικού Όμιλου Καΐρου και του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την υπογραφή και από της δύο πλευρές της διακήρυξης αδελφοποίηση τους.

Οι πρώτες συζητήσεις ξεκίνησαν με την επίσκεψη του Προέδρου του Ε.Ν.Ο.Κ. κ Γιώργου Ρεκτσίνη, ο οποίος συναντήθηκεστις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Λ, με τον Αιγυπτιώτη κ. Ιωάννη Λυτσάκη Πρόεδρο του Ν.Ο.Λ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο σπόρος της επικείμενης  συνεργασίας κάρπισε ευχάριστα, όταν από την αρχή διεφάνη  μια ισχυρή χημεία μεταξύ της φιλοσοφίας των δύο σωματείων, των δράσεων και των επιτυχιών σε αθλητικό επίπεδο, αλλά πάνω από όλα της αγάπης για την ίδια την ιδέα αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξης Ναυτικών Ομίλων.  

Αξίζει όμως εδώ να μνημονεύσουμε και το όνομα του Καϊρινού κ. Αθανάσιου Σκαμάγκη ο οποίος με τον Αμπετειανό συμμαθητή του και σημερινό Πρόεδρο κ. Ιωάννη Λυτσάκη δημιούργησαν το 1989 τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

Τα διοικητικά συμβούλια και των δύο Ομίλων άκουσαν με χαρά την προοπτική αυτή και παμψηφεί ενέκριναν την Αδελφοποίηση.

Δείτε παρακάτω το κείμενο της κοινής διακήρυξής  που εκτός από την προσδοκία και την προσμονή για τις επικείμενες κοινές δράσεις αντανακλά και ένα πνεύμα δυναμικής εξέλιξης που παραμερίζει δυσκολίες και έχει ως μόνο κοινό στόχο την κίνηση προς τα εμπρός.

Μάθετε περισσότερα εδώ για τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου

Αρέσει σε %d bloggers: