Μια φράση που ακούμε συχνά από τα χείλη του Μακαριώτατου Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου, την οποία επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία, θυμίζοντάς μας με νόημα: «Ό,τι κάνουμε για τον εαυτό μας χάνεται, ό,τι κάνουμε για τους άλλους μένει».

Μια τέτοια πρωτοβουλία και μια πράξη που «θα μείνει», οργάνωσε ο κ. Αντώνης Καζαμίας  Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μεταμόρφωση» και Ευεργέτης του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ελληνίδων Κυριών Ηλιουπόλεως «Μαρία η Αιγυπτία».

Το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά του και το Σάββατο 27 Απριλίου υποδέχτηκε όλους τους ανθρώπους που φροντίζει η «Μαρία η Αιγυπτία» διοργανώνοντας και προσφέροντας ένα γεύμα αγάπης.

Παρών στο γεύμα και ο Έλληνας Πρέσβης στην Αίγυπτο κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, αλλά και η Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Πόλλυ Ιωάννου τους οποίους ο κ. Αντώνης Καζαμίας και ο κ. Άγγελος Αθανασούλης Ταμίας του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου συνέστησαν σε όλους τους συνδαιτημόνες.

Το γεύμα ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι και περιελάμβανε ένα εύγεστο μενού που ενθουσίασε όλους. Στο τέλος της ωραίας εκδήλωσης  η Πρόεδρος της «Μαρίας Αιγυπτίας» κα Ευαγγελία Θηραίου και η κα Αντινίτσα Καζαμία, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκαν καλές γιορτές σε όλους μοιράζοντας σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης τις οποίες προσέφερε ο κ. Αντώνης Καζαμίας, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι καθοριστική ήταν και η συμβολή στο πακετάρισμα και των κ.κ. Παύλου Αρσάνη και Παύλου Θαδδαίου Ελευθεριάδη.

Αρέσει σε %d bloggers: