Σε συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου (ΣΕΚ) προς τον Πρόεδρο και τη Δ.Ε της Ε.Κ.Κ, με αφορμή την απόφαση του Εφετείου η οποία δικαιώνει την Ε.Κ.Κ για το ανθρωπιστικό της έργο, επισημαίνεται ότι οι αβάσιμες κατηγορίες κατέπεσαν δίνοντας ισχυρό μήνυμα σε αυτούς που επιχείρησαν να υπονομεύσουν, τόσο τον κ. Καβαλή όσον και τον Θεσμό της Κοινότητας.

Η επιστολή του ΣΕΚ:

Αγαπητέ μας κύριε Πρόεδρε,
Οι Καϊρινοί της Ελλάδος εκφράζουμε την ιδιαίτερη χαρά μας και συμμετέχουμε στην πανηγυρική δικαίωση που είχατε πρόσφατα από το Εφετείο του Καΐρου. Οι προφανείς αβάσιμες κατηγορίες σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, κατέπεσαν και έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα σε αυτούς που επιχείρησαν να υπονομεύσουν, τόσον εσάς όσον και τον Θεσμό που υπηρετείτε τόσα χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Ευχόμενοι καλή συνέχεια στο έργο σας, δεχθείτε και πάλι τα πιο ειλικρινή μας συγχαρητήρια, τόσον εσείς όσον και όλα τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής σας.

Επιστολη_196-19_ΣΑΕ-Συγχαρητήρια-Επιστολή-προς-ΕΚΚ-1

*Φωτογραφία: αριστερά ο πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Μιχάλης Μπίσκος και δεξιά ο πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Κώστας Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη νίκη της Ε.Κ.Κ: Το Εφετείο απέρριψε τις κατηγορίες εκείνων που προσπάθησαν να σταματήσουν το ανθρωπιστικό της έργο

«Η στήριξη των αδυνάτων όσο βάλλεται θα αυξάνεται» – Aφιέρωμα στο έργο Κοινωνικής Πρόνοιας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

ΝΑΙ σε όλα από την παροικία στη Γενική Συνέλευση: Ομόφωνη στήριξη στη Δ.E και βροντερό ΟΧΙ στη συκοφαντία και τις ψευδείς καταγγελίες (Videos/Photos)

Κ. Μιχαηλίδης: H απόφαση του Εφετείου είναι νίκη της Ε.Κ.Κ και «ανακούφιση» των συμπατριωτών μας που έχουν ανάγκη

H έκπληξη των υπαλλήλων στον Χρ. Καβαλή μετά τη μεγάλη δικαστική νίκη της Κοινότητας και η selfie όλο χαμόγελα

Στ. Ταμβάκης: Η προσφορά της Ε.Κ.Κ δικαιώθηκε για άλλη μια φορά και από την ύψιστη αρχή της Αιγυπτιακής δικαιοσύνης

Δ. Σκουφαρίδης: Η απόφαση του Εφετείου κατατροπώνει τη λασπολογία

Αρέσει σε %d bloggers: