Ο κ. Δημήτρης Σκουφαρίδης, Μέλος των Επιτροπών Οικονομικών και Επενδύσεων και Μεταφραστικού Ε.Κ.Κ – Γραμματέας του Δ.Σ της Αl Ahli Bank of Kuwait – Egypt σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστο Καβαλή, τον συγχαίρει για το αποτέλεσμα της δίκης για τη μεταφορά των χρημάτων προς τον ΣΑΕ. Υπογραμμίζει δε ότι κατατροπώθηκε η λασπολογία.

H επιστολή του κ. Σκουφαρίδη:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη χαρά και ανακούφιση πληροφορηθήκαμε την αθωωτική απόφαση του εφετείου στη δίκη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου για τη μεταφορά χρημάτων προς τον ΣΑΕ. Αυτή η απόφαση δικαιώνει περίτρανα την Κοινότητά μας, κατατροπώνει τη λασπολογία και απορρίπτει τις σαθρές και ανυπόστατες κατηγορίες.

Όπως είπα και κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 26ης Μαΐου του τρέχοντος έτους, θέλουμε μια Κοινότητα ισχυρή, μια Κοινότητα που στηρίζεται στην ακεραιότητα και πάνω απ’ όλα στην ηθική σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της.
Αγαπητέ Χρήστο,

Σ’ αυτή την προσπάθεια που καταβάλλετε σε διαβεβαιώνω ότι παραμένω αρωγός και σύμμαχος στην ηθική, στην ανθρωπιά και στην ελπίδα. Θερμά συγχαρητήρια!

Με τιμή,
Δημήτρης Σκουφαρίδης,

Μέλος των Επιτροπών Οικονομικών και Επενδύσεων και Μεταφραστικού Ε.Κ.Κ – Γραμματέας του Δ.Σ της Αl Ahli Bank of Kuwait – Egypt.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη νίκη της Ε.Κ.Κ: Το Εφετείο απέρριψε τις κατηγορίες εκείνων που προσπάθησαν να σταματήσουν το ανθρωπιστικό της έργο

«Η στήριξη των αδυνάτων όσο βάλλεται θα αυξάνεται» – Aφιέρωμα στο έργο Κοινωνικής Πρόνοιας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

ΝΑΙ σε όλα από την παροικία στη Γενική Συνέλευση: Ομόφωνη στήριξη στη Δ.E και βροντερό ΟΧΙ στη συκοφαντία και τις ψευδείς καταγγελίες (Videos/Photos)

Κ. Μιχαηλίδης: H απόφαση του Εφετείου είναι νίκη της Ε.Κ.Κ και «ανακούφιση» των συμπατριωτών μας που έχουν ανάγκη

H έκπληξη των υπαλλήλων στον Χρ. Καβαλή μετά τη μεγάλη δικαστική νίκη της Κοινότητας και η selfie όλο χαμόγελα

Στ. Ταμβάκης: Η προσφορά της Ε.Κ.Κ δικαιώθηκε για άλλη μια φορά και από την ύψιστη αρχή της Αιγυπτιακής δικαιοσύνης

ΣΕΚ: Ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που επιχείρησαν να υπονομεύσουν την Ε.Κ.Κ

Αρέσει σε %d bloggers: