Ο Κώστας Βαμβακάρης, ο διακεκριμένος Έλληνας προπονητής στο water polo, επέστρεψε στο Κάιρο. Μετά την Εθνική Ομάδα ανέλαβε να οδηγήσει στην κορυφή και την κατηγορία των junior στην μεγαλύτερη Αιγυπτιακή Ομάδα υδατοσφαιρισης στο water polo. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ξανά μετά από περίπου ένα χρόνο στην Αίγυπτο», επισημαίνει σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ekkairo.org και στο «Νέο Φως», ο κ. Βαμβακάρης.

Ρεπορτάζ: Κάτια Τσιμπλάκη

Θα συναντήσω καλούς φίλους και γνώριμα πρόσωπα. Μετά την Εθνική Ομάδα της Αίγυπτου όπου διετέλεσα Head Coach Έρχομαι να αναλάβω το μέλλον του  μεγαλύτερου  club της Αιγύπτου, της AL AHLY.  Θα αναλάβω Head Coach (Junior) όλων των ηλικιακών ομάδων της AL AHLY όπου στόχο έχουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα πρωταθλήματα και να βάλουμε τις βάσεις ώστε να δημιουργήσουμε την δική μας σχολή και την δική μας φιλοσοφία για το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και με αγωνιστικές επιτυχίες, και ελπίζω να μην μας επηρεάσει ο COVID την φετινή σεζόν».

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Αλ Αχλί έχει ιδρυθεί το 1907 και θεωρείται από τα κορυφαία στη χώρα. Έχει ήδη λάβει  11 πρωταθλήματα Αιγύπτου και 7 πρωταθλήματα Αραβίας.

Ο Κώστας Βαμβακάρης έχει εργαστεί στο παρελθόν στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας των Ανδρών (και είχε παιχνίδια και ως πρώτος προπονητής), ενώ ήταν προπονητής της Εθνικής Γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας. Επίσης έχει δουλέψει στην Τουρκία ως προπονητής της Ανταλάρ (Γυναίκες), στον Τρίτωνα Αμαρουσίου και στον Εθνικό, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων σε ισάριθμα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Kώστας Βαμβακάρης: Ο «χρυσός» Έλληνας προπονητής που ανέλαβε την Εθνική Αιγύπτου στην υδατοσφαίριση (Video / Photos)

«Είμαι ασφαλής στην Αίγυπτο»: Ο Έλληνας coach της Αιγυπτιακής Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Κ. Βαμβακάρης μιλά στην Al Ahram (Video)

Mε τον Έλληνα προπονητή Κ. Βαμβακάρη αναχώρησε για το Παγκόσμιο στο Κουβέιτ η Εθνική Αιγύπτου Water Polo

Αρέσει σε %d bloggers: