O κορονoϊός «κλείνει» τα σύνορα της Ε.Ε για 30 μέρες
17/03/2020
COVID19: Παραστικό video με τα συμπτώματα και τους τρόπους προστασίας του κορονοϊού
18/03/2020
Show all

ΕΝΟΚ: Τεράστιες καταστροφές στο πλωτό και τους νεώσοικους από τις βροχοπτώσεις – Έκκληση για βοήθεια (Photos)

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου. Η πρόσφατη σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε όλους τους χώρους του ιστορικού ελληνικού σωματείου.

Οι εικόνες που βλέπετε από το εστιατόριο, το πλωτό, τους νεώσοικους του Ομίλου, ακόμη και τα πρόσφατα ανακαινισμένα αποδυτήρια  θυμίζουν «βομβαρδισμένο» τοπίο. Τις επόμενες μέρες ο ΕΝΟΚ θα παραμείνει κλειστός.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΝΟΚ, εκφράζει την κραυγή αγωνίας του για τεράστιες υλικές ζημιές και απευθύνει έκκληση στους φίλους και στην παροικία να σταθούν στο πλευρό του. «…Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε βοήθειά σας ηθική ή υλική ώστε να μπορέσουμε σύντομα να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να συνεχίζουμε τη δράση μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το Δ.Σ του Ομίλου. 

ΕΝΟΚ: Η ανακοίνωση του Δ.Σ για τις καταστροφές που υπέστη

Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου ενημερώνει τα αγαπητά του μέλη και όλη την παροικία ότι οι πρόσφατες σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν τις προηγούμενες ημέρες το Κάιρο, προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές  στο πλωτό και στους νεώσοικους του Ομίλου.

Η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη διότι το τελευταίο διάστημα ο ΕΝΟΚ έχει κάνει μεγάλα άλματα στον αθλητικό τομέα και η αθλητική του δράση είχε αυξηθεί ικανοποιητικά το τελευταίο διάστημα μετά δε και την συνεργασία με το αθλητικό σωματείο «CAIROW».

Ο Όμιλος θα παραμείνει κλειστός τις επόμενες ημέρες λόγω των ζημιών που έχει υποστεί.

Σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας και είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε βοήθειά σας ηθική ή υλική ώστε να μπορέσουμε σύντομα να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να συνεχίζουμε τη δράση μας. 

Εκ του Δ.Σ

Η «αναγέννηση»

Ο Γιώργος Χαγιάτ, ο Πρόεδρος του ΕΝΟΚ, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Νοέμβριο του 2011 στο «Νέο Φως» την εφημερίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, αναφέρθηκε στην αναγέννηση του ιστορικού ομίλου του Καΐρου και στην επανεργοποίηση του αθλητικού σκέλους.  «Ο Όμιλος υπάρχει για τον αθλητισμό. Ήταν το κύριο σημείο στο οποίο στηριχθήκαμε για την αναγέννησή του… Όλες τις παλιές βάρκες τις έχουμε ανανεώσει. Έχουμε αίτημα για την επανεγγραφή του Ομίλου στην Αθλητική Ομοσπονδία Κωπηλασίας Καΐρου για να μπορέσουμε να ενταχθούμε ξανά στους αγώνες που διεξάγονται στο Κάιρο. Έχουμε ενταχθεί και στην Ομοσπονδία Καγιάκ… Ήρθε η ώρα να δώσουμε έμφαση και να στρέψουμε το βλέμμα προς το μέλλον. Να επεκταθούμε. Έχουμε ήδη αδελφοποηθεί με τον ΕΝΟΑ. Έχουμε φέρει προπονητές στο καγιάκ και στην κωπηλασία».

Ο ΕΝΟΚ είχε στην κυριολεξία αναδομηθεί και το Δ.Σ έκανε διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης και εξωραϊσμού των εγκαταστάσεων. Έγινε αποκατάσταση στις βάρκες κωπηλασίας καθώς και στους χώρους που φυλάσσονται.

Διαβάστε επίσης:

Soft opening στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου με την βάρκα του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου (Video / Photos ντοκουμέντα)

Όλοι οι celebrities της Αιγύπτου στο φαντασμαγορικό πάρτι της “18” που έγινε στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου (Photos)

Με θετικό πρόσημο η ετήσια γενική τακτική συνέλευση του ΕΝΟΚ (Videos / Photos)

Ο Γιώργος Χαγιάτ μιλά για την αναγέννηση του ΕΝΟΚ (Video)

Αρέσει σε %d bloggers: